måndag 9 mars 2009

Dekadens på onsdag

I väntan på resuméer från förra veckans evenemang i GWO's regi, vill vi underhålla våra kära medlemmar med en påminnelse om den stundande veckan:

På onsdag går vi på Göteborgsoperans balett "Dekadens"! Det är tyvärr försent att beställa biljetter om man inte gjort det förrän nu, men för er som har anmält ert intresse är det dags att lämna in lite pengar till kårrummet på samma sätt som sist.

Alltså: Biljetterna kostar 75kr/st, men för att slippa upprepa vårt tidigare misstag då vi glömde den lilla serviceavgiften som tillkommer per biljett, ber vi er att vänligen lämna in 100kr till samma urtjusiga pepparkaksburk som sist och se till att ert namn blir ordentligt avprickat. På onsdag får ni tillbaka det som blev över, då vi inte med säkerhet kan säga vad serviceavgiften kommer att ligga på. Det känns inte helt okej att be om detta, men man kan aldrig veta exakt vad serviceavgiften ligger på och det är inte så roligt för styrelsen att punga ut sagda kapital ur egna fickor.

För er som var på Fredar Jazz Quartet eller Klassisk Urladdning förra veckan, skriv gärna ett par rader om vad ni tyckte! Vi förgyller gärna våra grådaskiga resuméer med medlemmarnas egna tankar om upplevelsen!

Högaktningsfullt,
Ragnhild

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar